霜山株式会社
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2023/07/19

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誠鏡 超辛口 生酒

広島特産米の「新千本」で造った中尾醸造さんで
一番辛口な日本酒度+8の無濾過生酒です。
透明感がありキレも抜群で、
この暑い夏にはもってこいの日本酒💕
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原料米の新千本(しんせんぼん)は、
ねばり強いので高度精米でも割れが少なく、
雑味の原因となるタンパク質も少ない広島を代表するお米です。
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分類:特別本醸造生酒
原料米:新千本
精米歩合:58%
アルコール度数:15.4度
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当店はお客様がゆったりと
また、非日常を過ごして頂くために
「箸置きから建築まで」
を手掛ける家具デザイナー
小泉誠氏に依頼をし、

「優しい気持ちになれる空間を意識してデザイン」

されています。

バーカウンターで日本酒を楽しく嗜んで頂くために
照明・材質・カウンターの高さに至るまで
こだわりにこだわって考えぬかれた
美しい設計となっています。
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ぜひ、バーカウンターに座って
日本酒や日本酒アイスなどを
嗜んでいただけたら嬉しいです💕

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キャンペーン
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(@dearyou_omotesando)
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小红书の投稿
で、
この『ゆず酒』(30ml)
BARで試飲できます!
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Seikyo Super Dry Nama Sake

This is Nakao Jozo's driest sake made with Hiroshima's specialty rice, "Shin-Senbon", with a sake strength of +8 and unfiltered.
It is clear and has a great sharpness, perfect for this hot summer 💕.
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The rice used to make this sake is Shin-Senbon,
a representative rice of Hiroshima,
which is tenacious and has few cracks even with highly polished rice,
and has low protein content that can cause a tangy taste.
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Classification: Special genuine brewed sake
Rice used: Shin-Senbon
Rice polishing ratio: 58
Alcohol content: 15.4
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Our restaurant is designed for our customers
to have a relaxing and extraordinary time.

We commissioned Makoto Koizumi,
a furniture designer who is involved in
"everything from chopstick rests to architecture,"
to design a space that is

"designed with a gentle feeling in mind."

The bar counter is beautifully designed with careful consideration given to lighting, materials, and counter height so that customers can enjoy drinking sake at the bar counter.
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We hope you will sit at the bar counter and enjoy sake and sake ice cream 💕.

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💓Campaign💓
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"little red book(小红书)"
We will offer you tasting this “Yuzu” sake
or
sake ice cream.

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@nakaosake


表参道でこだわりの日本酒

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